המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים בצל אחד.
מטגנים בסיר מרק גדול את הבצל הקצוץ בשמן עד שהוא משחים.
מוסיפים לסיר את הכוסברה היבשה, החוואיג' והמלח. מערבבים היטב וממלאים את הסיר במים עד חציו.
במקביל שמים בסיר נוסף את חלקי העוף ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומנקים את הקצף ואת הלכלוך שמצטבר למעלה.
מעבירים את חלקי העוף הנקיים בעזרת מלקחיים אל הסיר הראשון שבו מתבשלים התבלינים. נפטרים מהמים של הסיר השני.
מוסיפים לסיר עם העוף את תפוחי האדמה, הבצל השלם וצרור הכוסברה.
ממלאים את הסיר במים כמעט עד הסוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות.
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את אבקת מרק העוף עם הקמח. אחרי בישול של 30 דקות מוסיפים את תערובת הקמח לסיר תוך כדי בחישה וממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
מגישים את המרק חם כשלצידו חילבה, רסק עגבניות, חריף, ירקות חתוכים, גרגר וחלה או לחוח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0