המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את כל החומרים חוץ מהקורנפלור ומהמים או היין הלבן.
מערבבים ומבשלים 15-20 דקות, בלי מכסה, תוך ערבוב.
מערבבים את הקורנפלור עם המים או היין עד להמסה, מוסיפים למרק ומביאים לרתיחה.
טורפים את הביצים ומטפטפים אותן לתוך המרק הרותח, תוך ערבוב נמרץ. מבשלים עוד דקה עד שהמרק מתמלא בנטיפי ביצים. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מסירים מהאש ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0