המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את המים ואת התירס עם נוזלי השימורים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אבקת המרק ובוחשים.
מוסיפים לסיר את הביצה ומערבבים במהירות, עד שנוצרים חוטים לבנים וצהובים.
מורידים מהאש ומוסיפים את הבצל (ניתן להשתמש גם בפטרוזיליה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0