המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים חזה עוף לחתיכות קטנות. מוסיפים לו כף סויה וביצה טרופה ומערבבים. מביאים את המרק לרתיחה (אפשר להכין מרק ממים ואבקת מרק טובה).
מוסיפים למרק את העוף, תירס והחלק הלבן של הבצלים הירוקים ובוחשים היטב.
ממשיכים לבשל עד שהמרק חוזר לרתיחה.
מתבלים בשאר הסויה, במלח ובסוכר.
מערבבים את העמילן ב-3 כפות מים ויוצקים לתוך מרכז המרק הרותח.
מבשלים דקה, עד שהמרק מסמיך.
טורפים את הביצה השנייה ויוצקים אותה בזילוף ותוך ערבוב למרק הרותח ליצירת נטיפי הביצים.
זורים על המרק את החלק הירוק הפרוס של הבצלים הירוקים וכוסברה קצוצה, ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0