המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצק למלבן באורך כ-30 ס"מ, ולאחר מכן ל-3 מלבנים שווים.
מורחים על קצה הבצק קטשופ.
מניחים נקניקיה אחת על הקטשופ שמרחנו ומגלגלים. חותכים את קצה הבצק שנותר. ומהדקים בעדינות. מניחים בתבנית אפייה כשהפתח כלפי מטה, ומורחים ביצה טרופה. מפזרים מעל שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש, ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.
מניחים שני מאפים בצלחת הגשה ומקשטים עם קטשופ, חרדל וזיתים, טפנד או פסטו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0