המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, כשהוא מזהיב מוסיפים את השום ואת הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הבסיס, מעט מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות.
חותכים עלה פילו לחצי מניחים פילה של דג ומעליו את תבשיל הפטריות. מקפלים את עלה הפילו לצורת משולש.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים את הפילו בשמן זית, מפזרים מעט קצח ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפים זהובים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0