המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את החמאה, בצל, שום ופטריות יחד על אש נמוכה עד קרמול מושלם.
מוסיפים את הרסק והשמנת.
מוסיפים את הפסטה.
מוסיפים מים בכדי לכסות את כל הפסטה, ומתבלים בפלפל, מלח וזעתר לפי הטעם.
מערבבים מדי פעם, ונותנים לפסטה פיצה להתבשל על אש בינונית עד שהיא מוכנה (איך יודעים שהיא מוכנה? הנוזלים נספגים בפסטה והפסטה מתרחבת).
טאץ' אחרון - מוסיפים את הגבינה הצהובה, ומקרימים את הפסטה ממש כמו פיצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0