המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הטופו לקוביות קטנות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 30 דקות, או עד שהטופו משחים.
מבשלים את הנודלס במים רותחים במשך 3-5 דקות, או עד שמוכן.
חותכים ומטגנים את הגזר והבצל, מנמיכים להבה וממשיכים לטגן שהם משחימים. מוסיפים את התירס והפטריות לעוד כמה דקות, עד שישחימו, רצוי להקפיץ מעט ולכסות במכסה.
לאחר שהירקות מוכנים מוסיפים את קוביות הטופו מהתנור ואת הרוטב סויה. מגבירים את האש, מערבבים ומוסיפים את הנודלס ומערבבים שוב. מורידים מהאש ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0