מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים את הנודלס המבושלים לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה ומטגנים 4 דקות. בוחשים מדי פעם.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את התרד, עלי הארוגולה והבצל הירוק ומטגנים 2 דקות. מוציאים מהמחבת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים למחבת את השום והג'ינג'ר ומטגנים דקה. מוסיפים את הנודלס המבושלים, רוטב הסויה ורוטב הברביקיו ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הירקות הירוקים, מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל ומחממים יחד 2 דק'. טועמים ומשפרים תיבול. מחלקים למנות, מטפטפים על כל מנה מספר טיפות שמן שומשום ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים את הנודלס המבושלים לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
שלב 2
מתוך
5
מחממים במחבת גדולה או בווק שמן, מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה ומטגנים 4 דקות. בוחשים מדי פעם.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את התרד, עלי הארוגולה והבצל הירוק ומטגנים 2 דקות. מוציאים מהמחבת.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים למחבת את השום והג'ינג'ר ומטגנים דקה. מוסיפים את הנודלס המבושלים, רוטב הסויה ורוטב הברביקיו ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הירקות הירוקים, מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל ומחממים יחד 2 דק'. טועמים ומשפרים תיבול. מחלקים למנות, מטפטפים על כל מנה מספר טיפות שמן שומשום ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0