המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית.
שמים בקערה את הנודלס ושופכים עליהם מים רותחים ל-3 דקות בדיוק.
מסננים את הנודלס מהמים ושמים בתא הגדול של הקופסה.
ציוד נדרש: קופסת אוכל עם 4 תאים.
מקפיצים במחבת גזר ותירס גמדי עד ריכוך קל, ומתבלים עם 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.
שמים בתא אחד של הקופסה המחולקת.
צולים את השניצל הצמחוני, בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כ-15 דקות.
מוציאים מהתנור, חותכים לרצועות ושמים בתא נוסף של הקופסה.
בתא האחרון שמים עוד 1 כף רוטב אסייתי למוקפץ.
מצרפים פתקית הוראות שיקשוק של כל המצרכים יחד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0