המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן בצל ב-2 כפות שמן זית, להוסיף שום ,כרפס וגזר.
לאדות בסיר סגור עם מכסה כחמש דקות, עד לקבלת צבע כתום יפה.
להוסיף עדשים ועגבניות, לערבב ולהוסיף מים עד כדי כיסוי התבשיל. להוסיף מלח, פלפל ועלה דפנה.
לבשל כשעה על אש בינונית, ולבדוק מדי פעם שהמים לא התאדו לגמרי.
בסוף הבישול לעטר בפטרוזיליה הקצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0