המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בצל בסיר גדול עד תחילת הזהבה.
מוסיפים שום , גזר וראש סלק, מערבבים.
מוסיפים את העדשים, מטגנים קלות ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסלרי והכוסברה יחד עם התבלינים.
בקערה קטנה מערבבים קמח יחד עם מעט מים, תבלינים ובצל מטוגן לקבלת עיסה.
כשהמרק רותח לטפטף מהבלילה עם כפית אל תוך המרק ליצירת נטיפי בצק.
להנמיך את הלהבה ולבשל עד לריכוך והסמכה, לקראת סוף הבישול להוסיף מעט מלח, לטעום ולתקן תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0