המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר בינוני מרתיחים 1/4 כוס שמן זית עד שיוצאים אדים.
שופכים פנימה את חצאי העגבניות וצורבים אותן כ-2 דקות.
במקביל מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח לניוקי.
מוסיפים פנימה את שאר הרכיבים, למעט רוטב העגבניות, ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומשלימים טעמים עם מלח ו-2 קורטים של פלפל שאטה גרוס.
שופכים את תוכן שקית הניוקי לסיר כ-2 דקות בערך (עד שהניוקי צפים).
מוסיפים את הניוקי לרוטב.
לשדרוג - אפשר להוסיף מעל עלי אורגנו טריים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1