המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הניוקי לפי ההוראות במי מלח.
משרים את הפטריות המיובשות במים רותחים עד שמתרככות, וחותכים לפרוסות דקות. שומרים את המים.
חותכים את הערמונים ל3-4 כל אחד.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד שנהיה שקוף, מוסיפים את הפטריות הטריות והמיובשות, ואת השום.כשמתרכך מוסיפים את הערמונים ומטגנים מעט.
שופכים פנימה את השמנת, מוסיפים את אבקת המרק והתבלינים. מביאים לסף רתיחה מערבבים עוד חצי דקה וזהו. הרוטב יראה מימי, וזה בסדר.
מוסיפים את הניוקי המסוננים פנימה, מערבבים היטב.
מוסיפים את שמן הכמהין, מכסים ומחכים 10 דקות לפחות. הניוקי יסמיכו את הרוטב.
ניתן לקשט בעירית לפני ההגשה, ועוד מספר טיפות שמן כמהין יעשו את ההבדל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0