מבשלים את הניוקי לפי ההוראות שעל האריזה. אחרי שהם צפים, מוציאים בכף מחוררת למגבת הפרוסה על משטח העבודה ונותנים להם להתייבש מעט.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, מתיכים את החמאה בסיר טפלון רחב או במחבת טפלון גדולה. מוסיפים את שיני השום השלמות ואת עשבי התיבול ומטגנים בעדינות עד ששיני השום מתחילות להזהיב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הניוקי. מקפידים שהם לא יהיה צפופים מדי. מטגנים על אש נמוכה עד שהם מזהיבים מצד אחד. הופכים בעדינות ומטגנים מצד שני.
שלב 4
0 דקות
לקראת סיום, כשהניוקי זהובים מכל הצדדים, קולפים את העגבניות ונפטרים מנוזליהן, קוצצים גס, מוסיפים לסיר ומערבבים. מטגנים עוד דקה ומגישים מיד (עם או בלי פרמזן מגוררת, לפי הטעם).
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את הניוקי לפי ההוראות שעל האריזה. אחרי שהם צפים, מוציאים בכף מחוררת למגבת הפרוסה על משטח העבודה ונותנים להם להתייבש מעט.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים, מתיכים את החמאה בסיר טפלון רחב או במחבת טפלון גדולה. מוסיפים את שיני השום השלמות ואת עשבי התיבול ומטגנים בעדינות עד ששיני השום מתחילות להזהיב.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הניוקי. מקפידים שהם לא יהיה צפופים מדי. מטגנים על אש נמוכה עד שהם מזהיבים מצד אחד. הופכים בעדינות ומטגנים מצד שני.
שלב 4
מתוך
4
לקראת סיום, כשהניוקי זהובים מכל הצדדים, קולפים את העגבניות ונפטרים מנוזליהן, קוצצים גס, מוסיפים לסיר ומערבבים. מטגנים עוד דקה ומגישים מיד (עם או בלי פרמזן מגוררת, לפי הטעם).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0