המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הניוקי לפי ההוראות שעל האריזה. אחרי שהם צפים, מוציאים בכף מחוררת למגבת הפרוסה על משטח העבודה ונותנים להם להתייבש מעט.
בינתיים, מתיכים את החמאה בסיר טפלון רחב או במחבת טפלון גדולה. מוסיפים את שיני השום השלמות ואת עשבי התיבול ומטגנים בעדינות עד ששיני השום מתחילות להזהיב.
מוסיפים את הניוקי. מקפידים שהם לא יהיה צפופים מדי. מטגנים על אש נמוכה עד שהם מזהיבים מצד אחד. הופכים בעדינות ומטגנים מצד שני.
לקראת סיום, כשהניוקי זהובים מכל הצדדים, קולפים את העגבניות ונפטרים מנוזליהן, קוצצים גס, מוסיפים לסיר ומערבבים. מטגנים עוד דקה ומגישים מיד (עם או בלי פרמזן מגוררת, לפי הטעם).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0