המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הניוקי לפי ההוראות על גבי האריזה.
בינתיים, מערבבים בסיר גדול את רוטב הפסטה עם השמנת והוודקה, מרתיחים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה.
כשהניוקי מוכן, מסננים, לא מזיזים במסננת, כדי שהניוקי העדין לא ייפגע.
מעבירים לרוטב ומערבבים על ידי ניעור עדין של הסיר. מחלקים למנות, זורים מעל עירית או פטרוזיליה קצוצה, אם רוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0