המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים את נתחי הדג בקערה שטוחה, ומכסים אותם במיץ לימון ומשרים 60 דקות.
שופכים בסיר רחב את השמן, ומטגנים את הגמבה והפלפל החריף.
מוסיפים את השום הפרוס, וממשיכים לטגן עד שהשום מתאדה מעט.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים ומוסיפים את כל התבלינים. מבשלים כעשר דקות.
מוסיפים את הכוסברה ואת נתחי הדג. מעבירים לתוך הסיר תוך סידור בצורה שהרוטב יכסה את כולם.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0