המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות (אפשר לשים בשקית ולדפוק בעזרת פטיש). ולשים בקערה.
את השמנת המתוקה,חמאה,שוקולד מריר,שוקולד צ'יפס וחלב מערבבים בתוך סיר על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
לשפוך את הקרם הנמס על הביסקוויטים, לערבב הכל יחד.
לשפוך לתבנית בגודל בינוני ומעבירים למקפיא.
להוציא לחתוך לקוביות קטנות ולהגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0