המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל חומרי הבצק מלבד המלח בקערת המיקסר.
מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מפזרים על הבצק קצת קמח, כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה של 60 דקות במקרר.
לבשל את הנקניקיות במים ולצנן.
לחצות את הנקניקיות לאורכן. לחלק את הבצק לכדורים במספר זהה למספר חצאי הנקניקיות.
לרדד כל חלק למלבן ארוך ולעטוף כל מחצית נקניקיה עד לכיסויה. לסדר בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
להמתין כ-20 דקות להתפחה חלקית.
להבריש את המאפים בחלמון מעורבב במים ולזרות שומשום מעל לפני הכנסתם לתנור ולאפות בתנור בחום 175 מעלות, עד שהם מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0