המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 130 מעלות.
מפרידים את החלמונים מהחלבונים, ומעבירים את החלבונים לבלנדר.
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, ומוסיפים בהדרגה את המלח והסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מעבירים את הקצף אל שקית זילוף בעלת קצה משונן, ומזליפים לתבנית שטוחה תלוליות קצף בקוטר של 4-3 ס"מ, ובמרחק של ס"מ זו מזו.
אופים כ-180 דקות, עד שהקצפיות יתקשו. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0