מניחים בקערית את כל המרכיבים, למעט הסלמון, ומערבבים היטב לרוטב אחיד.
שלב 2
60 דקות
משרים את הנתח ברוטב כשעה.
שלב 3
0 דקות
מסדרים את הנתח, עם הרוטב, בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כך שהחלק של העור יהיה כלפי מטה.
שלב 4
15 דקות
אופים בחום של 190 מעלות כ– 15 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מניחים בקערית את כל המרכיבים, למעט הסלמון, ומערבבים היטב לרוטב אחיד.
שלב 2
מתוך
4
משרים את הנתח ברוטב כשעה.
שלב 3
מתוך
4
מסדרים את הנתח, עם הרוטב, בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כך שהחלק של העור יהיה כלפי מטה.
שלב 4
מתוך
4
אופים בחום של 190 מעלות כ– 15 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
ר
רינת וקנין
האם אפשר לוותר על רכז רימונים?
מערכת בישולים
היי, אנחנו לא ממליצים. שנה טובה 🌸
כ
כהן יפה
מכסים את הדג או אופים אותו גלוי.
מערכת בישולים
היי יפה, אנחנו ממליצים על אפייה גלויה. חג שמח
י
יעל רוזנטל
מה זה רוטב בסיס 5 ו 1??
מערכת בישולים
היי יעל, רוטב בסיס הוא רוטב ייחודי שפיתח השף עומר מילר. העיקרון של הרוטב הזה שמוסיפים לו מרכיבים ותבלינים בהתאם לחומר ולמתכון ומקבלים תוצאה מעולה, טעימה ומקורמלת. לחיצה עליו תוביל לתמונה שלו ורשימת הרכיבים. חג שמח
הערות 3