המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערית את הסוכר והסויה, עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק. משרים את קוביות חזה האווז בתערובת למשך שעה.
יוצקים לקערית את היין הלבן, הסויה, רוטב הצדפות והסילאן. מתבלים בקורט צ'ילי ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
מחממים במחבת 2 כפות שמן. מוסיפים את נתחי חזה האווז ומטגנים במשך כ-3 דקות, עד שהם מקבלים גוון חום. מוציאים את קוביות האווז מהמחבת ומניחים בקערה.
מוסיפים לסיר עם מי מלח רותחים את הנודלס, ומבשלים אותם על להבה בינונית במשך כ-7 דקות. מוציאים את האטריות מהסיר, ומסננים את המים.
מוסיפים לווק עם שמן חם את הנודלס. יוצקים לסיר מעט סויה ומערבבים עם הנודלס. מוציאים את הנודלס מהסיר ומניחים בקערה.
יוצקים לווק את שאר השמן, ומחממים על להבה גבוהה.
מוסיפים לווק את השום והג'ינג'ר עד שהשום מעלה ריח. מוסיפים את הבצל, הגזר, הפלפל האדום והפטריות, ומערבבים היטב במשך כ-2 דקות.
מחזירים את הנודלס ומערבבים. מוסיפים את קוביות חזה האווז המטוגן.
יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב במשך כשתי דקות. מוציאים את המוקפץ מהסיר ומניחים בכלי הגשה יפה.
מפזרים מעל את טבעות הבצל הירוק, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0