המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים במשך כ- 5 דקות. מסירים מהכיריים ומניחים להצטנן.
מוסיפים לקערה את מצרכי הבלילה, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
טובלים את ריבועי חזה העוף בבלילה.
למחבת עמוקה עם שמן טיגון חם מוסיפים את נתחי חזה העוף המצופים בבלילה, ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את קוביות הפלפלים הבצל והבצל הירוק למחבת גדולה עם שמן חם, ומקפיצים במשך כדקה, כך שיתרככו מעט אך עדיין ישמרו על צבעם.
מוציאים את הירקות מהמחבת, ומניחים אותם בכלי ההגשה. מוסיפים לכלי ההגשה גם את נתחי חזה העוף.
יוצקים את הרוטב החמוץ מתוק על נתחי חזה העוף והירקות, ומפזרים מעל מעט קרוטונים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0