המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים ווק על אש גבוהה, מוסיפים שמן, שמן שומשום וסויה ומטגנים את נתחי הסויה במשך דקה (על מנת שיתחממו ויקבלו צבע).
מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים 2-3 דקות.
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק. מקפיצים תוך כדי ערבוב עוד כ-2 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
מגישים את המנה בצלחת עמוקה עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0