המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את פילה הדג עם העור לנתחים בגודל כ-100 גרם. מצננים במקרר קר מאוד, ואפילו 60 דקות במקפיא.
מכינים מרק ירקות של אסם: שתי כוסות מים רותחים ושתי כפות אבקה. מצננים.
טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול עם שן השום, עד שהכל ממש טחון דק, מוסיפים פירורית זהב וטוחנים עוד מספר שניות.
מכינים תבנית עם נייר אפייה, טובלים כל נתח דג במרק הקר, מנערים מעט ומגלגלים בפירורי הלחם המתובלים. מסדרים על התבנית עם רווח בין נתח לנתח.
בתנור חם מאוד אופים כ-12 דקות ומגישים, רצוי עם סלט ירוק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0