מערבבים בקערה גדולה את הקמח תופח עם אשל, סוכר, סוכר וניל והביצים עד קבלת עיסה חלקה (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בנינונית רק עד שהוא מבעבע קלות.
שלב 3
0 דקות
ממלאים כף בעיסה ובאצבע מחליקים אותה לתוך השמן. מקפידים שלא לטגן יותר מ-3-4 סופגניות בכל שלב כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. מטגנים כ-3 דק' מכל צד (הסופגניות יתהפכו מעצמם) עד להשחמה קלה.
שלב 4
0 דקות
מוצאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג לכ-20 שניות ומעבירים לצלחת הגשה.
שלב 5
0 דקות
ממשיכים כך עם כל כמות העיסה.
שלב 6
5 דקות
להכנת הקרם נוגט - יוצקים לקערה את החלב, מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעזרת מטרפה או מערבל עד לקבלת קרם יציב.
שלב 7
2 דקות
מזלפים מעל הסופגניות ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים בקערה גדולה את הקמח תופח עם אשל, סוכר, סוכר וניל והביצים עד קבלת עיסה חלקה (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
שלב 2
מתוך
7
מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בנינונית רק עד שהוא מבעבע קלות.
שלב 3
מתוך
7
ממלאים כף בעיסה ובאצבע מחליקים אותה לתוך השמן. מקפידים שלא לטגן יותר מ-3-4 סופגניות בכל שלב כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. מטגנים כ-3 דק' מכל צד (הסופגניות יתהפכו מעצמם) עד להשחמה קלה.
שלב 4
מתוך
7
מוצאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג לכ-20 שניות ומעבירים לצלחת הגשה.
שלב 5
מתוך
7
ממשיכים כך עם כל כמות העיסה.
שלב 6
מתוך
7
להכנת הקרם נוגט - יוצקים לקערה את החלב, מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעזרת מטרפה או מערבל עד לקבלת קרם יציב.
שלב 7
מתוך
7
מזלפים מעל הסופגניות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1