המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה מערבבים קמח עם חלמונים, סוכר, תמצית וניל, חלב ושמרים מומסים לבצק חלק. להתפיח 1.5 שעות.
מרדדים עלה בעובי 1.5 ס"מ, קורצים עיגולים ומתפיחים שוב.
מטגנים בשמן עמוק בסיר מכוסה. הופכים את הסופגניות ומסירים מכסה.
מניחים על מסננת ומזריקים ריבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0