המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים, חלמון, גרדית לימון ומלח.
מערבבים במהירות נמוכה כדקה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח וממשיכים ללוש כדקה נוספת.
מוסיפים בהדרגה את השמן ולשים עוד כ-10 דקות.
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה במקום חמים.
מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ
מניחים על מגש עם נייר פרגמנט משומן ומרווחים של כ-3 ס"מ .
משמנים מעט את הכדורים, על מנת למנוע התייבשות.
מתפיחים שוב כ-45 דקות, עד להכפלת הנפח.
מחממים בסיר רחב, שמן לחום בינוני נמוך.
מטגנים כ-4-5 סופגניות בכל פעם, חמש דקות מכל צד, עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג. ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0