המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים קמח עם פודינג וניל, סוכר ומלח בקערה.
עושים גומה באמצע ומוסיפים אשל וביצים. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות.
לוקחים מהתערובת בעזרת כף קפיצית ומשומנת ומניחים בתוך השמן החם.
מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
מכינים את המילוי: מקציפים ביחד שמנת עם פודינג נוגט וחלב לקרם יציב.
מכניסים את הקרם לשקית זילוף.
מזלפים את הקרם לתוך הסופגניות.
מכינים את הציפוי: מכניסים לסיר את הסוכר והמים ומחממים עד שכל הסוכר נמס ומקבל צבע ענברי.
טובלים בזהירות את הסופגניות בקרמל ומניחים להתקשות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3