המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במיקסר עם וו לישה שמים את קמח השמרים, מוסיפים את הסוכר ואת הביצים.
מחממים את החלב והחמאה למשך דקה במיקרו ומוסיפים לקערת המיקסר, יחד איתם את המלח.
מעבדים את כל רכיבי הבצק 5 דקות במהירות נמוכה- בינונית עד לקבלת בצק חלק, רך ומבריק ומעט דביק.
מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר כחצי שעה. לאחר מכן מעבירים את הקערה המכוסה למקרר למשך לילה, או לפחות 4 שעות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ועם קורצן עגול או כוס קטנה קורצים עיגולים
מניחים את הסופגניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ששימנו קלות בספריי שמן או במעט שמן שמרחנו על גבי הנייר. חשוב להשאיר רווחים בין הסופגניות על מנת שלא יידבקו אחת לשנייה לאחר התפיחה.
מרססים את הסופגניות עם ספריי שמן.
מתפיחים את הסופגניות במשך כ-20 דק'.
לפני סיום התפיחה מחממים את התנור לחום של 170 מעלות בטורבו.
אופים את הסופגניות במשך כ-20 דק' עד להשחמה.
כשהן יוצאות מהתנור מגלגלים אותן בסוכר מעורבב עם קינמון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0