המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק, ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים את הבצק, ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ.
קורצים עיגולים בעזרת כוס, ומניחים במגש מקומח להתפחה נוספת של חצי שעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומכניסים את הסופגניות, כשהצד התפוח כלפי מטה.
אחרי כדקה הופכים לצד השני, ומטגנים גם כדקה.
מוציאים את הסופגניות לנייר סופג, מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0