המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השמרים במעט חלב פושר וסוכר.
יוצרים מהקמח "גבעה" שבמרכזה גומה, ויוצקים פנימה את השמרים, הביצים, החלמונים, שאר הסוכר, קוניאק, מלח ומרגרינה חתוכה לחתיכות. לשים היטב מהמרכז לצדדים, תוך כדי הוספת חלב. לשים עד שהבצק חלק.
מתפיחים בקערה מכוסה במקום חמים, בין 45 ל-60 דקות.
מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים ריבה ומכסים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב.
מטגנים בשמן עמוק, לא חם מדי, עד הזהבה, משני הצדדים. מוצאים ומספיגים משמן, זורים אבקת סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0