המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-10 דקות.
מכסים את הקערה ומשהים להתפחה כ-60 דקות במקום חמים.
בינתיים מכינים סירופ: ממיסים סוכר במים ומבשלים על אש בינונית.
מוסיפים את מיץ התפוזים והלימון ומבשלים עוד 3 דקות, מצננים.
יוצרים מהבצק רצועות ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
טובלים את רצועות הבצק החמות בסירופ הקר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0