המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משמנים תבנית סופלה בחמאה ומניחים במקרר.
מזהיבים היטב את הבצלים בחמאה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מסירים מהאש.
מערבבים היטב בקערה גדולה את הפירה עם כל החומרים למעט חלבוני הביצים.
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים בעדינות לתוך התערובת.
יוצקים את התערובת אל תבנית הסופלה הקרה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כארבעים דקות, עד שהפירה תופח ומזהיב היטב.
מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0