מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה. מוציאים את הבצל, ללא השמן, ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מטגנים באותה מחבת את חלקי העוף, מכל הצדדים, עד להשחמה. מוציאים את העוף ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לחצי לאורך התפוד. פורסים כל חצי לרוחב לקבלת חצאי ירח בעובי 1 ס"מ. (אפשר לחתוך גם איך שרוצים, ובלבד שהגודל יהיה אחיד). מפזרים על תפוחי האדמה מעט כורכום לקבלת צבע צהוב.
שלב 5
0 דקות
יוצקים שמן לסיר רחב ומטגנים את תפוחי האדמה בדומה לצ'יפס, עד לקבלת צבע זהוב.
שלב 6
0 דקות
בגמר פעולת הטיגון, נפטרים מעודפי השמן בסיר, ומסדרים בו את העוף והבצל בתחתית הסיר, מעליו את תפוחי האדמה. מפזרים מעל התבלינים, יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
שלב 7
0 דקות
מנמיכים את האש, ומבשלים כ-45 דקות, או עד שהעוף מוכן ולא נותרו בסיר נוזלים.
שלב 1
מתוך
7
שוטפים את חלק העוף, מייבשים וזורים מעט כורכום.
שלב 2
מתוך
7
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה. מוציאים את הבצל, ללא השמן, ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
7
מטגנים באותה מחבת את חלקי העוף, מכל הצדדים, עד להשחמה. מוציאים את העוף ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
7
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לחצי לאורך התפוד. פורסים כל חצי לרוחב לקבלת חצאי ירח בעובי 1 ס"מ. (אפשר לחתוך גם איך שרוצים, ובלבד שהגודל יהיה אחיד). מפזרים על תפוחי האדמה מעט כורכום לקבלת צבע צהוב.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים שמן לסיר רחב ומטגנים את תפוחי האדמה בדומה לצ'יפס, עד לקבלת צבע זהוב.
שלב 6
מתוך
7
בגמר פעולת הטיגון, נפטרים מעודפי השמן בסיר, ומסדרים בו את העוף והבצל בתחתית הסיר, מעליו את תפוחי האדמה. מפזרים מעל התבלינים, יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
שלב 7
מתוך
7
מנמיכים את האש, ומבשלים כ-45 דקות, או עד שהעוף מוכן ולא נותרו בסיר נוזלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0