המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ולטגן קלות על מחבת.
בסיר שטוח וכבד לצרוב עם מעט שמן את קוביות הבשר (בערך דקה-שתיים מכל הצדדים), להוסיף את הבצל ולצרוב אותו עם הבשר עוד 5 דקות.
להוסיף את תפוחי האדמה והשום. לערבב את כל התבלינים בכוס עם מים רותחים ולשפוך מעל הבשר ותפוחי האדמה כך שהנוזלים יכסו חצי סיר.
להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. כל חצי שעה בערך להוסיף מים רותחים. לבשל במשך שעתיים על אש קטנה. לשים לב שהסיר יהיה מלא בנוזלים כל הזמן!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0