המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למעוך 3 מנגו עם מזלג.
להמיס את הסוכר עם המים ולערבב עם שאר המצרכים הנותרים.
את המנגו הנותר לחתוך לקוביות ולהוסיף לתערובת.
להקפיא חצי שעה.
להוציא ולגרד עם מזלג שהכל יהפוך לפירורים ולהקפיא שוב לפחות 3 שעות.
מגישים עם גלידת וניל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1