המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר קטן את המים והסוכר עם קליפת תפוז, עד שהסוכר נמס.
מערבלים בבלנדר את הפרי.
מוסיפים מיץ לימון (מקפידים שלא יהיו חרצנים).
מערבבים את סירופ הסוכר עם מיץ לימון ותערובת התפוז.
אם יש מכונת גלידה ביתית, מכניסים למכונה. אם אין, לוקחים כלי מנירוסטה ומכניסים את התערובת. מכסים ומכניסים למקפיא.
מערבבים כל חצי שעה במשך 6 שעות, עד למרקם נימוח.
מגישים עם בזיליקום או נענע.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0