מעבירים את האורז לסיר בינוני, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, ומבשלים עד לספיגת כל הנוזלים. מכבים את הלהבה חושפים את הסיר כדי שכל האדים יעלמו.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מערבבים בקערית את החומץ, הסוכר והמלח. מעבירים את האורז לקערה גדולה ויוצקים את תערובת החומץ בצורת עטיפה. מכסים ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
חותכים את הגזר והקישוא לרצועות ארוכות ודקות. מחממים שמן במחבת ומטגנים עד לריכוך עדין (כך שהירקות יישארו קריספיים) מתבלים בפלפל גרוס ומלח לפי הטעם.
שלב 5
0 דקות
חותכים את האבוקדו לרצועות ומניחים בצד.
שלב 6
0 דקות
הרכבת הסושי: מניחים עלה אחד של אצה על מחצלת סושי (נמכרת בשווקים) ומניחים תוך הידוק כשתני כפות אורז על כל שטח האצה למעט הקצוות. מפזרים מעל שומשום שחור מניחים במרכז כשתים שלוש רצועות גזר, קישוא, אבוקדו וג'ינג'ר ולגלגל את העלה בעזרת המחצלת, תוך הידוק, עד לקבלת גלילה. מניחים בצד.
שלב 7
0 דקות
אפשר לעטוף בניילון נצמד כל יחידה בנפרד וכך אפשר להמשיך הלאה עם שאר העלים.
שלב 8
0 דקות
לאוהבי דגים מעושנים, כגון הסלמון. אפשר להוסיף רצועות כמילוי ואפשר כקישוט שמניחים לאורך הגלילה ועוטפים בניילון נצמד.
שלב 1
מתוך
8
שוטפים היטב את האורז במים ומסננים.
שלב 2
מתוך
8
מעבירים את האורז לסיר בינוני, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, ומבשלים עד לספיגת כל הנוזלים. מכבים את הלהבה חושפים את הסיר כדי שכל האדים יעלמו.
שלב 3
מתוך
8
בינתיים מערבבים בקערית את החומץ, הסוכר והמלח. מעבירים את האורז לקערה גדולה ויוצקים את תערובת החומץ בצורת עטיפה. מכסים ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
8
חותכים את הגזר והקישוא לרצועות ארוכות ודקות. מחממים שמן במחבת ומטגנים עד לריכוך עדין (כך שהירקות יישארו קריספיים) מתבלים בפלפל גרוס ומלח לפי הטעם.
שלב 5
מתוך
8
חותכים את האבוקדו לרצועות ומניחים בצד.
שלב 6
מתוך
8
הרכבת הסושי: מניחים עלה אחד של אצה על מחצלת סושי (נמכרת בשווקים) ומניחים תוך הידוק כשתני כפות אורז על כל שטח האצה למעט הקצוות. מפזרים מעל שומשום שחור מניחים במרכז כשתים שלוש רצועות גזר, קישוא, אבוקדו וג'ינג'ר ולגלגל את העלה בעזרת המחצלת, תוך הידוק, עד לקבלת גלילה. מניחים בצד.
שלב 7
מתוך
8
אפשר לעטוף בניילון נצמד כל יחידה בנפרד וכך אפשר להמשיך הלאה עם שאר העלים.
שלב 8
מתוך
8
לאוהבי דגים מעושנים, כגון הסלמון. אפשר להוסיף רצועות כמילוי ואפשר כקישוט שמניחים לאורך הגלילה ועוטפים בניילון נצמד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0