המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה שטוחה את כל החומרים.
מוסיפים את הסלמון, ומעסים כדי שטעמי השום והג'ינג'ר ייספגו.
מכסים ומשרים במקרר שעתיים (כדאי להפוך את הסלמון מדי פעם).
מדליקים את הגריל.
מוציאים את הסלמון מהמרינדה, ומעבירים אותה למחבת קטנה. מחממים על אש גבוהה עד שנוצר מעין סירופ (לוקח כשלוש דקות). מסננים לתוך קערה קטנה.
משמנים את רשת הגריל ומניחים את הדגים על הגריל - יש לשים לב שהחום בינוני ולא גבוה מדי. צולים כל צד כחמש דקות בלבד.
את הסטייקים המוכנים מניחים בצלחות, ומפזרים מעליהם את הזיגוג וקצת בצל ירוק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1