המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר נמוך ורחב מבשלים את הפתיתים עם מים רותחים כ-5 דקות ללא מכסה. מוסיפים את נוזל הקוקוס, הסוכר והווניל וממשיכים לערבב.
כשהפתיתים מגיעים למרקם רך ומצופים ברכות בחלב קוקוס מכבים את האש. במידה והנוזלים התייבשו מדי אפשר להוסיף עוד קצת חלב קוקוס.
חותכים מנגו לפרוסות ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0