המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פותחים את עלי הסיגרים.
מערבבים לתערובת אחידה את הבשר, השמן, השום, הפפריקה, הכמון, המלח, הפלפל והביצה.
לוקחים קצת מהתערובת ומניחים בתוך עלה. מגלגלים ולפני הסגירה מדביקים במים ובקמח.
מטגנים בשמן העמוק ומחכים עד שיקבלו צבע שחום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0