המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טובלים את פרוסות הסינטה בקמח וביצה ומטגנים טיגון קל
מכנינים את רוטב העגבניות: בסיר רחב וגדול מטגנים את שיני השום
מוסיפים את רסק העגבניות הקטן
מוסיפים את רסק הקוביות ואת המים, מבשלים 5 דק' עד רתיחה.
מוסיפים את התבלינים.
מסדרים את פרוסות הסינטה בסיר ומבשלים לפחות שעה על אש נמוכה מאוד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0