המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את העדשים בהרבה מים, עד שהן מתרככות, אך לא מתפרקות מדי. העדשים צריכות להיות מוצקות. את המלח מוסיפים לקראת סוף הבישול. מסננים.
מערבבים בקערה את החציל הקלוי ומועכים אותו. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים לקערה את הצנוברים, מערבבים, ואז את העדשים. מערבבים היטב. מקפידים שהעדשים לא יימעכו.
מסדרים את התערובת בכלי קטן חסין חום, ויוצקים מעל טחינה (גולמית, או מעורבבת עם מים, מלח ולימון). הטחינה צריכה לכסות את התערובת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ומקרימים כ-10 דקות.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0