המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים מחית פלפל אדום: לחתוך את הפלפלים, לזרות עליהם מלח, לשים במסננת ולהניח עליהם משהו כבד שיגירו נוזלים, להניח ללילה.
אחרי לילה לטחון למחית.
לתבל את העוף ולהניח במקרר כמה שעות.
לערבב את הבצל עם כף מחית פלפלים, שמן זית, מלח, פלפל שחור וכמון.
להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב.
להוסיף את העוף, לערבב היטב ולהעביר לתבנית.
לכסות בנייר אלומיניום ולבשל בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-120 דקות .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0