המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל מרכיבי הקציצות בקערת ערבוב, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים קלות את הידיים, ויוצרים מהתערובת קציצות בגודל של שזיף.
מכניסים את הטחינה הגולמית למעבד מזון עם המים הקרים, הכוסברה, הלימון והמלח, ומפעילים עד לקבלת טחינה דלילה וטעימה.
מבשלים את הטחינה על להבה בינונית, ומוסיפים את הקציצות לסיר.
מזלפים מעט שמן זית על הקציצות, מביאים לרתיחה, מקטינים להבה ומכסים את הסיר. מבשלים כעשר דקות עד עשרים דקות, עד שהקציצות מבושלות.
להגשה: מסדרים את הקציצות על מגש, יוצקים עליהן את הרוטב שבסיר, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומטפטפים מעט שמן זית. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0