המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל החומרים בסיר קטן, ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס.
מבשלים במשך 60 דקות על להבה נמוכה מאוד, מידי פעם מערבבים.
כשהלימון נעשה זהוב, מוציאים אותו ואת שקיות התה, ומורידים מהאש.
הסירופ מתאים לעוגיות סולת (כמו מקרוד), יו יו התוניסאיות, שבקיות, רוגעלך, עוגות סולת ועוגות בחושות. תהנו!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0