המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרוקנים את החצילים ומשאירים רק את הקליפה ומעט בשר, ליצירת "סירות". מניחים בתבנית משומנת, כשהחתך כלפי מעלה.
להכנת המלית: חותכים את תוך החצילים לקוביות. חולטים את העגבניות במים רותחים, קולפים, וחותכים לקוביות קטנטנות.
מחממים במחבת שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את העגבניות, שום, פלפלים, תוכן החצילים ואת עשבי התיבול, ולערבב לתערובת אחידה תוך טיגון.
מבשלים כ-10 דקות, עד שהחצילים רכים. מתבלים ומערבבים. המילוי מוכן כשרוב הנוזלים התאדו.
ממלאים את החצילים ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהחצילים יתרככו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0