המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים לשניים את תפוחי האדמה.
חופרים גומה לאורך, בעזרת כפית על מנת ליצור את הסירות.
במחבת מחממים שמן זית.
שמים את הבצל הקצוץ ומטגנים להזהבה.
מוסיפים שום ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את הבשר. מטגנים ומפוררים בעזרת מזלג עד לקבלת צבע אפרפר.
מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את הבטטה, הפטרוזיליה והצנוברים.
ממלאים את סירות תפוחי האדמה במילוי שלנו.
מסדרים יפה בתבנית ועוטפים בנייר אלומיניום.
אופים כ 30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כ 15 דקות, או עד שמקבלים צבע שחום עדין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0