המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדג למנות ומקמחים.
מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הדגים מכל צדדיהם ומוציאים.
מוסיפים מעט שמן (אם צריך) ומטגנים את הבצל לגוון זהוב- חרוך מעט.
מתבלים בכורכום, רסק עגבניות, מלח ופלפל ובוחשים.
מוסיפים את המים ומבשלים על להבה בינונית 10 דקות.
עורכים את מנות הדג בתחתית הסיר. מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון, הסוכר והשום.
מערבבים תוך כדי נענוע הסיר. ומבשלים עוד 25 דקות.
מכניסים את הסיר לכמה דקות אל מתחת לגריל התנור, על מנת לקבל טעם קרמל-חרוך ומגישים חם על מצע אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0